Servicecontract Com Today / Mobiel en PC

Voordelen servicecontract:

Hulp op afstand:
Wij kunnen u op afstand ondersteunen bij veel voorkomende problemen zoals e-mail, printer, Office en gangbare Windows problemen.

Kortingen 10%:
U krijgt 10% korting op reparaties bij ons in de werkplaats in Heemskerk. Dit geldt ook op service bij u thuis.

Internet Security:
U krijgt een doorlopende anti virus oplossing van Bitdefender. U hoeft niet meer te verlengen, dit regelen wij voor u in.

APK voor pc jaarlijks:
APK voor de pc, 1 x jaarlijks voor € 29,- i.p.v. € 49,- APK houdt in, virus en malware/spyware check, opschonen en updaten van Windows.

Kosten:
Kosten per maand: € 9,95 per maand per automatische incasso of € 115,- eenmalig p.j.

Uitsluitingen en (on)mogelijkheden:


Virussen:
I.v.m. de langdurige scans op virussen en de verwijdering hiervan is het niet mogelijk dit op afstand te doen. U krijgt 10% korting op uw reparatie in onze werkplaats te Heemskerk.
Draadloos printen:
Indien uw printer in uw netwerk staat bijvoorbeeld via Wifi is het in sommige gevallen niet mogelijk om u via hulp op afstand te helpen. U krijgt 10% korting op service aan huis.
Internet:
Indien u een internetstoring ervaart kunnen wij u niet helpen via hulp op afstand. Belt u altijd eerst de provider en maak alle apparaten even stroomloos voor 30 seconden. Voor service aan huis, als bijvoorbeeld uw router of switch o.i.d. stuk is, krijgt u 10% korting op ons arbeidsloon.
Servicecontract Com Today / Mobiel en PC

De service van Com Today houdt niet op bij de voordeur van het Service Reparatie Centrum. Ook de buitendienst van Com Today staat altijd voor u paraat. Bij computerproblemen, bekabeling in huis, netwerkoplossingen kunt u bij Com Today terecht. Een telefoontje of e-mailtje en u bent snel weer operationeel. Ook draadloze problemen lossen wij bij u op locatie op.


Com Today Heemskerk
Ambachtsring 23S
1969 NH Heemskerk
0251 200627
info@comtoday.nl

Wij zijn momenteel gesloten

  Nederlands

Ontwikkeld door Menno van Leeuwen