Servicecontract Com Today / Mobiel en PC

Voordelen servicecontract:

Hulp op afstand:                       Wij kunnen u op afstand ondersteunen bij veel voorkomende problemen zoals e-mail, printer, Office en gangbare Windows problemen.

Kortingen 10%:                        U krijgt 10% korting op reparaties bij ons in de werkplaats zowel in Castricum als Heemskerk. Dit geldt ook op service bij u thuis.

Internet Security:                      U krijgt een doorlopende anti virus oplossing van Panda. U hoeft niet meer te verlengen, dit regelen wij voor u in.

APK voor pc jaarlijks:               APK voor de pc, 1 x jaarlijks voor € 25,- i.p.v. € 45,- APK houdt in, virus en malware/spyware check, opschonen en updaten van Windows.

Kosten:

Kosten per maand:                     € 9,95 per maand per automatische incasso of € 115,- eenmalig p.j.

 

Uitsluitingen en (on)mogelijkheden:

Virussen:                                   I.v.m. de langdurige scans op virussen en de verwijdering hiervan is het  niet mogelijk dit op afstand te doen. U krijgt 10% korting op uw  reparatie in onze werkplaats te Heemskerk of Castricum.

Draadloos printen:                      Indien uw printer in uw netwerk staat bijvoorbeeld via Wifi is het in  sommige gevallen niet mogelijk om u via hulp op afstand te helpen. U  krijgt 10% korting op service aan huis.

Internet:                                    Indien u een internetstoring ervaart kunnen wij u niet helpen via hulp  op afstand. Belt u altijd eerst de provider en maak alle apparaten even  stroomloos voor 30 seconden. Voor service aan huis, als bijvoorbeeld  uw router of switch o.i.d. stuk is, krijgt u 10% korting op ons  arbeidsloon.

            Klik op logo voor Quick Support van Com Today

Openingstijden

  • Maandag: Beperkt, bel voor openingstijden
  • Dinsdag: 09:30 - 17:30
  • Woensdag: 09:30 - 17:30
  • Donderdag: 09:30 - 17:30
  • Vrijdag: 09:30 - 17:00
  • Zaterdag: 09:30 - 17:00
  • Zondag: Gesloten

Het weer

Weersverwachting
Amsterdam

Social

 

Contact

ComToday
Castricummerwerf 45
1901 RV Castricum
0251 200627
info@comtoday.nl